top of page
_DSF4738-bewerkt-bewerkt-bewerkt.jpg

Paul Verhees

Paul Verhees (1956) vertelt graag. In woord en beeld doet hij verslag van de wereld waarin hij leeft. In zijn jeugd schreef en fotografeerde hij al voor een lokaal weekblad. Vanuit dat vrijwilligerswerk rolde hij in de journalistiek. Aanvankelijk werkte hij als freelancer voor de radio, later werkte hij ruim dertig jaar in vaste dienst bij het Eindhovens Dagblad. 

Fotografie werd daarnaast zijn hobby. Meer dan dat. Het werd zijn passie. Hij verdiepte zich in alles wat met fotografie te maken had. Hij wilde de techniek tot in detail beheersen. Het interesseerde hem ook waarvoor anderen de camera ter hand namen. Hij verdiepte zich in het fotowerk van pioniers, van trendsetters, van de groten in het fotovak. Maar ook wat fotohobbyisten maken boeit hem.

In 2015, op 59-jarige leeftijd, nam hij afscheid van het Eindhovens Dagblad om zich helemaal aan de fotografie te wijden. Hij ging cursussen fotografie verzorgen. De wereld om hem heen legt hij sindsdien hoofdzakelijk met een camera vast. Voortaan vertelt de verteller Verhees in beeldverhalen.

bottom of page