Eindhoven glowt altijd

January 12, 2018

 

Onze fotoclub had een paar maanden geleden een excursie gepland naar Glow in Eindhoven. The place to be voor fotografen, af te gaan op de enorme drukte en het aantal statieven waar je als bezoeker over struikelt. Ik ben er al jaren niet meer geweest. 

De eerste edities heb ik nog wel bezocht maar daarna was de uitdaging er voor mij als fotograaf wel af. Wat je feitelijk fotografeert zijn kunstwerken van andere mensen. Als je de techniek beheerst om bij kunstlicht te fotograferen is de enige uitdaging bij Glow om je staande te houden tussen al die andere bezoekers.

We hadden een verkenner vooruit gestuurd en die kwam tot de conclusie die ik al jaren geleden getrokken had: te druk, niet doen. Het clubuitstapje werd van de agenda geschrapt en we maakten een nieuwe afspraak. Gisterenavond togen we wel naar Eindhoven voor een avondexcursie. Eindhoven glowt altijd en nu hadden we de stad voor onszelf. En er waren geen kunstenaars die onze te fotograferen objecten hadden voorgekookt. 

We moesten zelf op zoek naar interessante motieven en die waren er in overvloed. Gevarieerd ook, van architectuur tot sociale fotografie.  Op de Emmasingel zette ik mijn camera op statief. Er passeerden slechts een handvol mensen en ik creëerde er mijn eigen Glow.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Naar oude blog Scherpstellen

November 27, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

August 18, 2019

August 11, 2019

February 24, 2019

December 13, 2018

September 10, 2018

July 9, 2018

April 23, 2018

March 24, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now