top of page

Eindhoven glowt altijd


Onze fotoclub had een paar maanden geleden een excursie gepland naar Glow in Eindhoven. The place to be voor fotografen, af te gaan op de enorme drukte en het aantal statieven waar je als bezoeker over struikelt. Ik ben er al jaren niet meer geweest.

De eerste edities heb ik nog wel bezocht maar daarna was de uitdaging er voor mij als fotograaf wel af. Wat je feitelijk fotografeert zijn kunstwerken van andere mensen. Als je de techniek beheerst om bij kunstlicht te fotograferen is de enige uitdaging bij Glow om je staande te houden tussen al die andere bezoekers.

We hadden een verkenner vooruit gestuurd en die kwam tot de conclusie die ik al jaren geleden getrokken had: te druk, niet doen. Het clubuitstapje werd van de agenda geschrapt en we maakten een nieuwe afspraak. Gisterenavond togen we wel naar Eindhoven voor een avondexcursie. Eindhoven glowt altijd en nu hadden we de stad voor onszelf. En er waren geen kunstenaars die onze te fotograferen objecten hadden voorgekookt.

We moesten zelf op zoek naar interessante motieven en die waren er in overvloed. Gevarieerd ook, van architectuur tot sociale fotografie. Op de Emmasingel zette ik mijn camera op statief. Er passeerden slechts een handvol mensen en ik creëerde er mijn eigen Glow.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page